Сеялки

Сеялки

Равномерно пускане на зърна и изкуствен тор

Оборудван с патентована система за дозиране. За използване през цялата година. Използва се за разпръскване на тор, семена, гасена вар и пясък през зимата.
 

Винаги правилната доза

Благодарение на патентования и изключително гъвкав барабан на сеялката всякакъв тип материали могат да се разпръскват – без значение дали фин варовик, или ситен чакъл. Посредством Стоп системата колелата се въртят свободно при движение назад. Следователно сеялката разпръсква само при движение напред, като така ефективно предотвратява предозиране.

Прецизно дозиране и лесно управление

Сеялките GARDENA са изработени от висококачествена пластмаса, която е устойчива на корозия и напукване. Колелата с грайфер като на трактор позволяват оптимално сцепление на всякакви повърхности и за всякакви приложения. Сеялката има голяма T-образна ръкохватка за удобство при използване с една или с две ръце. Сеялката може да се съхранява практично закачена или в изправено положение.

Филтри
Марки
Категория
Цена
Подреди по
Сеялка за Семена / Торове GARDENA L

За равномерно разпръскване на материал на средно големи площи Сеялката GARDENA L е оптимизирана за лесно разпръскване на торове и сол на средно големи площи. Тя може лесно да се управлява чрез лост

Цена: 115,85 лв. 110,06 лв.
Сеялка за Семена / Торове GARDENA XL

За равномерно разпръскване на материал на големи площи Сеялката GARDENA XL е оптимизирана за лесно разпръскване на торове и сол на по-големи площи. Разпръскващият диск разпределя разпръсквания мате

Цена: 234,01 лв. 222,31 лв.