Помпа за мръсна вода Dirty Water 20000 Aquasensor

366,79 лв. 348,45 лв.
  • Марка: GARDENA
  • Кат. номер: 970486101 / 09044-20
+ -
Цена: 348,45 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Иновативната и изключително ефикасна потопяема помпа Dirty Water с Aquasensor

GARDENA, водещата марка за висококачествено и иновативно оборудване за дома и градината в Германия и в Европа, представя потопяемата помпа Dirty Water 20000 Aquasensor, потопяема помпа с множество иновации. Независимо дали искате да източите и почистите своето изкуствено езеро в градината, да източите наводнен строителен изкоп с мръсна вода или да изпразните и подсушите своето просмукано с вода мазе след наводнение - тази модерна помпа върши отлична работа в много различни области. Помпата осигурява висока ефективност с нисък разход на енергия, а моторът с мощност от 750 W означава, че тази икономична помпа за отводняване е изключително мощна. С налягане 0.9 bar и дълбочина на потапяне 9 m, тя може да изпомпва 20000 литра мръсна вода на час и е особено ефикасна. Може да изпомпва мръсни частици, съдържащи се във водата с размер от 35 mm. Въпреки че всички потопяеми помпи за мръсна вода на GARDENA естествено предлагат впечатляваща ефективност и ефикасност, този модел е едно стъпало по-високо заради дигиталния Aquasensor. Тази технология има иновативна функционалност, която прави изпомпването още по-лесно и по-интуитивно. Aquasensor може да измерва нивото на водата без да има пряк контакт с водата. Определената височина се показва с практични LED индикатори и Aquasensor управлява помпата за поддържане на желаното от вас ниво на водата. Ще се чудите как сте живели без индикатора за замърсяване и защитата срещу работа на сухо, защото те предотвратяват надеждно всяка повреда. Освен това се предлага практична функция с 10-минутен таймер и интуитивно управление чрез сензорен панел. Тези технологии за самозащита, заедно с качествената изработка и дизайн, като валовата система с керамично покритие и тройно уплътнение, означават, че GARDENA ви осигурява надеждна помпа с дълъг живот. Помпата може да се използва в тесни канали и други труднодостъпни места без никакви проблеми. Тази помпа е впечатляващо универсална и в други отношения. Маркучи с диаметър 32 mm (1 ¼"), 38 mm (1 ½") или 50 mm (2") може да се свързват без никакви допълнителни принадлежности, като благодарение на новата система за лесно свързване на маркучи GARDENA, маркучът може да се постави само с едно щракване. В комбинация с резбования конектор G1 ½", имате още повече възможности. След силни бури, наводнения или спукани тръби в мазето - определено ще искате да разполагате с потопяемата помпа Dirty Water 20000 Aquasensor от GARDENA. Почувствайте силата на помпи GARDENA и се възползвайте от 40-годишния опит на GARDENA с помпи за отводняване, напояване и домашна употреба.
Характеристики
Подробно описание
Доставка
Произход и Гаранция
Характеристики
Категория
Потопяеми помпи
Номинална мощност
750 W
Максимален дебит
20000 l/h
Максимално налягане
0.9 bar
Максимална височина на изпомпване
9 m
Максимална дълбочина на потапяне
7 m
Дължина на захранващия кабел
10 m
Клас на защита
IPX8
Подробно описание

Петгодишна разширена гаранция при регистрация

GARDENA предлага петгодишна разширена гаранция, ако регистрирате своята покупка на адрес www.gardena.com/registration до три месеца. Подробности можете да намерите на този линк, както и в инструкциите за работа, предоставяни с продукта. Законните права се прилагат без ограничения. Гаранцията не покрива износващи се части, батерии и зарядни устройства.

 

Висока ефективност с ниска консумация на енергия

Потопяемата помпа за мръсна вода Dirty Water 20000 Aquasensor е мощна и изключително ефикасна благодарение на мотора от 750 W с капацитет на изпомпване 20000 литра на час.

 

Иновативна система с LED Aquasensor

Благодарение на революционния нов Aquasensor, помпата работи дори и в тесни шахти и предлага прецизно регулируема дълбочина на включване и изключване, както и множество други иновативни и самозащитни технологии.

 

Мощна и многофункционална

С максимална дълбочина на потапяне от 9 m при налягане от 0.9 bar, помпата е особено мощна и подходяща за различни приложения, като наводнени строителни изкопи или замърсени изкуствени езерца. Идеална е за справяне със замърсявания с размер на частиците до 35 mm.

 

Първокласна изработка, изключително надеждна и лесна за работа

Интелигентен дизайн, висококачествена изработка с елементи, изработени от неръждаема стомана и керамика, практичната дръжка и други функции като интуитивно сензорно управление позволяват много удобна употреба и лесна поддръжка на потопяемата помпа.

 

Система за лесно свързване на маркучи GARDENA

Потопяемата помпа за мръсна вода Dirty Water 20000 Aquasensor позволява гъвкавото свързване на маркучи с диаметър 25 (1"), 38 mm (1 ½") или 50 mm (2”) и свързване с резбован конектор G1 1/2" за още повече възможности.

Доставка

Вземете безплатна доставка за поръчки над 1000 лева и до 20kg в рамките на 5 дни за всички налични артикули!

Доставката се извършва с куриерска фирма до желан от Вас адрес или офис на куриерската фирма.

Произход и Гаранция

Всички предлагани от нас продукти са от доказани производители и имат гаранция от 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица и при професионално ползване.  При възникнал проблем или допълнителни въпроси, моля свържете се с нас чрез email: info@kanara7.eu или чрез контактната форма.

Подобни продукти
Потопяема помпа за чиста вода GARDENA 8600

Потопяемата помпа за чиста вода GARDENA 8600 е високоефективна помпа, идеална за източване, прехвърляне и изпомпване на чиста или леко замърсена вода с максимален размер на частиците 5 mm. Ако търсите

Цена: 134,60 лв. 127,87 лв.
Помпа за чиста вода Gardena 17000 Aquasensor

Мощната и високоефективна потопяема помпа за чиста вода с иновативен Aquasensor Помпата Clear Water 17000 Aquasensor от GARDENA, водещата марка за висококачествени градински инструменти в Европа с

Цена: 367,78 лв. 349,39 лв.
Потопяема помпа за чиста вода GARDENA 8200

Потопяемата помпа за чиста вода GARDENA 8200 е здрава и практична електрическа помпа, идеална за източване, прехвърляне и изпомпване на чиста или леко замърсена вода. Компактната помпа е проектирана з

Цена: 119,17 лв. 113,21 лв.
Помпа за Чиста Вода Gardena 11000

Почувствайте силата на помпи GARDENA В мазето или във вашата градина - понякога водата влиза там, където не я искате. Тогава е време да почувствате силата на помпи GARDENA. Потопяемата помпа Clear

Цена: 239,24 лв. 227,28 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане