Помпа с електронен пресостат GARDENA Classic 3500/4 E

474,36 лв. 450,64 лв.
  • Марка: GARDENA
  • Кат. номер: 967296201 / 1757-20
+ -
Цена: 450,64 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

 С помпата с електронен пресостат, вие спестявате пари и защитавате природата: Използвайте дъждовната вода или водата от кладенеца за напояване на градината или в домакинството. Вградената електроника автоматично активира помпата с електронен пресостат когато има нужда от захранване с вода и след това автоматично я спира.
Компактната помпа с електронен пресостат GARDENA Comfort 3500/4Е разполага с мощност от 800 W, максимален дебит от 3,500 l/h и максимално налягане от 4.5 bar е изключително подходяща за мобилна или стационарна употреба- нявсякъде където ви е нужна. Работата е лесна, безпроблемна и удобна. Благодарение на удобната ергономична дръжка, вие лесно може да пренасяте помпата, лесно стартиране чрез натискане на един бутон ви осигурява достъп до всичките ѝ функции.      Причината за това бързо, безпроблемно въвеждане в експлоатация: Иновативния вграден възвратен клапан гарантира бързо засмукване!

 Тази помпа разполага и със система за диагностика на грешки. По този начин най-малките неизправности, предизвикани например от капещи кранове, течащи тоалетни казанчета или странични проблеми със засмукването, са ясно посочени чрез LED мигаща светлина, която мига на различни честоти според състоянието. По този начин могат да бъдат предприети целеви средства за защита, ако възникнат проблеми. Функцията за безопасност при работа на сухо, предотвратява евентуална повреда в помпата при неналичие на изпомпваща течност.
Друга удобна функция на помпата е: Иновативната програма за захранване с минимано количество вода, което гарантира безпроблемна работа с модерните перални, съдомиялни или система за капково напояване.
Защитата от работа на сухо предотвратява повреди в помпата когато няма достатъчно вода. Помпата е изработена от материали с високо качество, което осигурява мощност и безпроблемност при работа, както и ниски нива на шум и вибрации. Електрическия двигател не се нуждае от обслужване и е снабен с защита от претоварване и транспортира водата ефективно до желаното място чрез джет дюзи. Големия отвор за пълнене гарантира лесно обезвъздушаване на помпата и лесна употреба. Гумените крачета осигуряват стабилна основа на помпата с ниски нива на шум и вибрации. Голям фин филтър е поставен в помпата с електронен пресостат за да предпазва от навлизането на пясък и мръсотия, като не е нужно да се монтира допълнителен филтър преди помпата. Ако съществува риск от замръзване, помпата с електронен просостат може просто да се изпразни чрез винта за източване на вода.

Практично: QR кодът на помпата ви води до по-подробна информация и ви позволява да видите видеоклип за предимствата и предимствата на електронните помпи под налягане. Освен това можете да преглеждате видеоклипове за безпроблемно пускане в експлоатация и за това как правилно да поставите устройството си в хранилище и да получите ценни съвети за проблеми със засмукването. По този начин вие сте изчерпателно информирани за продължителната и безаварийна работа на вашата електронна помпа за налягане.

Характеристики
Подробно описание
Доставка
Произход и Гаранция
Характеристики
Категория
Помпи с електронен пресостат
Номинална мощност
800 W
Максимален дебит
3500 l/h
Максимално налягане
4 bar
Максимална дълбочина на засмукване
7 m
Максимална височина на изпомпване
40 m
Дължина на захранващия кабел
1.5 m
Клас на защита
IPX4
Подробно описание

40 месеца гаранция за помпи

* GARDENA предлага гаранционен период от 40 месеца за този продукт. Трябва да регистрирате продукта на https://www.gardena.com/bg/poddrajka/registracia-garancija/registracia-pompi/ до 3 месеца от датата на покупката. За детайлните условия на гаранцията погледнете приложеното ръководство за експлоатация или онлайн на https://www.gardena.com/bg/garancija/. Тази гаранция не засяга вашите юридически гаранционни искания.

 

Икономична и ефективна

Интелигентната електроника активира помпата при необходимост и след това автоматично я изключва отново. Напълно автоматичено, енергоспестяващо и удобно.

 

Водоизолиран корпус

Практична за напояване на градината: помпата може да стои навън, без да се повреди през целия сезон на открито поради водоизолирания корпус.

 

Мултифункционална

Двата изхода от напорната страна правят възможно свързването на две устройства едновременно. Специална програма за работа с малко количество вода осигурява безпроблемната работа и на най-малките количества вода за доставка, например за модерни перални машини или системи за капково напояване. Функция за безопасност при работа на сухо предпазва помпата от повреда поради липса на свежа вода.

 

Оптимална работа на помпата

Вграденият възвратен клапан в помпата гарантира лесно боравене и бързо пускане в експлоатация. Оптимизираният процес на засмукване гарантира, че водата може да се изпомпва от дълбочина до осем метра само за няколко секунди. Помпата е идеалното решение за големи къщи и градини.

 

Лесна диагностика

Потенциални повреди могат да бъдат установени чрез различни премигващи LED светлини.

 

Ниски нива на шум при работа

Гумените крака гарантират, че помпата е стабилна и работи с минимални нива на шум и вибрации.

Доставка

Вземете безплатна доставка за поръчки над 1000 лева и до 20kg в рамките на 5 дни за всички налични артикули!

Доставката се извършва с куриерска фирма до желан от Вас адрес или офис на куриерската фирма.

Произход и Гаранция

Всички предлагани от нас продукти са от доказани производители и имат гаранция от 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица и при професионално ползване.  При възникнал проблем или допълнителни въпроси, моля свържете се с нас чрез email: info@kanara7.eu или чрез контактната форма.

Подобни продукти
Потопяема помпа за чиста вода GARDENA 8600

Потопяемата помпа за чиста вода GARDENA 8600 е високоефективна помпа, идеална за източване, прехвърляне и изпомпване на чиста или леко замърсена вода с максимален размер на частиците 5 mm. Ако търсите

Цена: 134,60 лв. 127,87 лв.
Помпа за чиста вода Gardena 17000 Aquasensor

Мощната и високоефективна потопяема помпа за чиста вода с иновативен Aquasensor Помпата Clear Water 17000 Aquasensor от GARDENA, водещата марка за висококачествени градински инструменти в Европа с

Цена: 367,78 лв. 349,39 лв.
Потопяема помпа за чиста вода GARDENA 8200

Потопяемата помпа за чиста вода GARDENA 8200 е здрава и практична електрическа помпа, идеална за източване, прехвърляне и изпомпване на чиста или леко замърсена вода. Компактната помпа е проектирана з

Цена: 119,17 лв. 113,21 лв.
Помпа за Чиста Вода Gardena 11000

Почувствайте силата на помпи GARDENA В мазето или във вашата градина - понякога водата влиза там, където не я искате. Тогава е време да почувствате силата на помпи GARDENA. Потопяемата помпа Clear

Цена: 239,24 лв. 227,28 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане