Косачка робот Husqvarna Automower 105

2 139,00 лв.
  • Марка: HUSQVARNA
  • Кат. номер: 967645411
+ -
Цена: 2 139,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Husqvarna Automower 105 е компактна 3-колесна роботизирана косачка за ефикасно косене на повече открити тревни площи. Подходяща е за по-малки морави до 600 m², като може да обработва и склонове с наклон от 25%. Лесна за употреба с възможност за персонални настройки. Уникалният дизайн на роботизираните косачки на Хускварна, позволява работа дори повреме на дъжд. Като допълнителен аксесоар се предлага дизайнерски навес за зарядната станция.

 

Подробна информация може да откриете в секция "ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ", а технически характеристики в секция  "ХАРАКТЕРИСТИКИ".

 

Продуктът се доставя с безплатна доставка и включени в комплекта 9 бр. допълнителни ножчета. Гаранцията е 24 месеца. За допълнителна информация и изготвяне на проект моля, пишете ни на info@kanara7.eu

Характеристики
Подробно описание
Доставка
Произход и Гаранция
Характеристики
Категория
Роботизирани косачки
Площ за косене, m² ±20%
600
GPS навигация
Не
Управление чрез мобилно устройство
Не
Максимален наклон в работната зона, %
25
Ниво на шума, dB(A)
61
Система на косене
3 въртящи се ножа
Ширина на косене, cm
17
Височина на косене, мин.-макс, mm
20 - 50
Информационен панел
LCD екран с контролно меню
Таймер
Да
Аларма
Да
PIN код
Да
Заключване на настойките
Да
GPS проследяване при кражба
Не
Сензор за повдигане
Да
Сензор за наклон
Да
Ултразвуков сензор
Не
Вид ръкохватка
Вградена, ергономична
Грайфери на колелата
Средни
Допълнителни ножове
9 бр.
Кабел, m
Не е включен в комплекта
Скоби, бр.
Не е включен в комплекта
Гаранция, месеци
24
CE сертификат
Да
Подробно описание

Компактна и лека

Малките компактни размери и ниското тегло осигуряват повишена маневреност в малки градини и опростяват ръчното пренасяне между различни тревни площи. Лесна за съхранение.

 

Направляващ кабел

Направляващият кабел помага на косачката да намери по-бързо зарядната станция. По този начин робота прекарва повече време в косене, отколкото в търсене и зареждане.

 

Отдалечени начални точки

Перфектен резултат на косене в цялата градина, благодарение на възможността да започнете косенето на две различни отдалечени места по патентования водещ проводник, идващ от зарядната станция.

 

Лесно регулиране на височината

Височината на косене се регулира много лесно с помощта на голям въртящ бутон.

 

Покритие на наклони в работната зона до 25%

Големите задвижващи колела с груб грайфер и оптимизираният баланс осигуряват добро сцепление дори на хлъзгави повърхности. Косачката се справя с наклон до 25%.

 

Отличен резултат при косене

Благодарение на свободното движение на Husqvarna Automower® тревата е перфектно подравнена, постигайки красив и подобен на килим външен вид. Острите като бръснач остриета режат тревата нежно от всички посоки, помагайки й да расте по-силна. Растежът на мъх е ефективно предотвратен.

 

Без вредни емисии

Косачката-робот се задвижва от електромотор и не отделя вредни емисии.

 

Ниска консумация на енергия

Ефективният енергиен мениджмънт дава ниска консумация на енергия, която позволява на косачката-робот да работи с една част от консумацията на конвенционалните косачки.

 

Устойчива на лошо време

Косачката-робот може да стои навън през цялото денонощие и е създадена да работи нормално и без някой да се грижи за нея, независимо от метеорологичните условия. Корпусът на машината има специален дизайн, който позволява на водата да се оттича своевременно и позволява на роботизираната косачка да работи и в дъжд. Тя е устойчива на тежкия скандинавски климат, което гарантира безпроблемна работа във всички региони на България. Единственото, за което трябва да помислите е защита от мълнии и токови удари по електропреносната мрежа.

 

Средно-голям графичен дисплей на менюто

Дисплей с висока разделителна способност, среден размер с графична структура на менюто. Лесен за използване. Има самообяснителна настройка (tutorial).

 

Ниско ниво на шум

Благодарение на уникалната режеща система, косачката-робот работи изключително дискретно и тихо и само тогава, когато искате.

 

Защита от кражба чрез аларма / ПИН код

Защита от кражба с различни нива за сигурност. Ако косачката бъде изнесена извън работната зона, стартира силна звукова аларма и може да бъде деактивирана само с уникалния ПИН код на косачката.

 

Таймер

Вие решавате дали косачката-робот да коси през цялото денонощие, седем дни в седмицата. Също така, имате възможност да синхронизирате робота с поливната система, така че да не си пречат.

 

Надеждност

Роботизираното косене на тревата е свързано с надеждност. По време на 25-годишното си развитие Husqvarna усъвършенства своята концепция за косачка-робот, за да постигне най-високо ниво на надеждност, качество и резултат при косене с минимална помощ.

 

Уникална система за косене

Husqvarna Automower® подрязва само малко, но често, което осигурява хубава и здрава морава. Оборудван е с остри остриета, подобни на бръснач, изработени от здрава въглеродна стомана, монтирани върху здрава система за косене. Това осигурява ефективна работа и изключително ниска консумация на енергия.

 

Автоматично зареждане

Когато косачката-робот има нужда от презареждане на батерията, тя автоматично намира пътя до зарядното устройство.

 

Сензори за повдигане и наклон

Ако косачката-робот бъде вдигната от земята или се наклони настрани, ножовете спират автоматично. Освен това те се въртят далече от външния ръб на машината. Ако косачката срещне препятствие, тя ще спре и ще се насочи в друга посока без да повреди или нарани препятствието.

Доставка

Вземете безплатна доставка за поръчки над 1000 лева и до 20kg в рамките на 5 дни за всички налични артикули!

Доставката се извършва с куриерска фирма до желан от Вас адрес или офис на куриерската фирма.

Произход и Гаранция

Всички предлагани от нас продукти са от доказани производители и имат гаранция от 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица и при професионално ползване.  При възникнал проблем или допълнителни въпроси, моля свържете се с нас чрез email: info@kanara7.eu или чрез контактната форма.

Подобни продукти
Косачка робот Husqvarna Automower 305

Husqvarna Automower 305 се характеризира с компактен дизайн и е идеална за по-малки, комплексни градини с площ до 600 m2, като с лекота обработва склонове с наклон от 40%. Четирколесната платформа, за

Цена: 2 580,00 лв. 2 199,99 лв.
Косачка робот Husqvarna Automower 310

Husqvarna Automower 310 е ефикасна 4-колесна роботизирана косачка за по-големи и по-сложни тревни площи. Подходяща е за средни по размер площи до 1000 m² като може да обработва и склонове с накло

Косачка робот Husqvarna Automower 315

Husqvarna Automower 315 усъвършенствана 4-колесна роботизирана косачка за по-големи и по-сложни тревни площи. Подходяща е за средни по размер площи до 1500 m² като може да обработва и склонове с

Косачка робот Husqvarna Automower 415X

Husqvarna Automower 415X е надежден и високопроизводителен модел от серията X-line, подходящ за средна тревна площ до 1500 m2, включващ систематично косене на проходи за перфектно окосени тесни коридо

Цена: 5 499,60 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане