Компютър GARDENA Master

234,03 лв. 222,33 лв.
  • Марка: GARDENA
  • Кат. номер: 967928001 / 1892-29
+ -
Цена: 222,33 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Гъвкаво автоматични напояване благодарение на 6 индивидуални графика за поливане

С компютъра за вода GARDENA Master, напояването може да бъде гъвкаво и индивидулно планирано. Могат да бъдат създадени до 6 различни и индивидуални графика. Компютъра се захранва от батерия; може да свързан директно към крана и да се управлява посредством въртящ се бутон за избор на функции и потвърждение. LC дисплея показва всички функции с един поглед. Непромокаемият работен уред може да бъде премахнат. Лесно е да се адаптира централно продължителността на напояването или то да се спре изцяло в случай на лошо време. Възможно е компютърът да се комбинира със сензора за влажност на почвата на GARDENA. Менюто е достъпно на 10 езика. Компютъра за вода GARDENA Master е идеален за свързване с автоматичния воден разпределител, също така може да бъде комбиниран със сензора за влага на GARDENA.

Настройки за напояването:

Брой цикли за напояване - 6                                                                                                            Продължителност на напояването - 0h 1min - 4h 0 min                                                                                  Честота на напояването - Индивидуална настройка на дните за напояване

Характеристики
Подробно описание
Доставка
Произход и Гаранция
Характеристики
Категория
Компютри за вода
Захранване
1 х 9V алкална батерия(не е включена)
Връзка за сензор
Да
Минимално работно налягане, bar
0.5
Максимално работно налягане, bar
12
Резба
За кранове с резба 26,5 mm (G 3/4) и 33,3 mm (G1)
Подробно описание

Най-високо качество на продукта

Качествените продукти на GARDENA, произведени в Германия, са продукти с надеждни резултати, издържливост и непрекъснати иновации.

 

Автоматично и времеспестяващо напояване

Използвайки компютъра за вода на GARDENA Master, вашата градина може да бъде надеждно и удобно поливана – дори когато не сте си вкъщи. Сдобивате се с повече свободно време, имате зелена, тучна морава и също красиви, здрави растения. Ако автоматичната поливна система е стартирана през ранните сутрешни часове или вечери, се изпарява по-малко вода. Това спестява пари и осигурява целево и оптимизирано напояване.

 

Easy operation

Настройките на компютъра за вода се ползват лесно посредством иновативния, външен въртящ се елемент за избор на данни и бутон за потвърждение. С един поглед върху LC дисплея може да видите всичките настройки. Водоустойчивата част може да бъде премахната за да се извършат настройките. Благодарение на опцията заключване на ключа, може да избегнете разместване на настройките причинено от невнимание.

 

Гъвкаво напояване с 6 графика

Шест независими графика могат да бъдат създадени за нуждите на напояването. Старта, продължителността и и дните от седмицата прес които се поливат могат да бъдат променени. Изключително гъвкави планове които могат да бъдат настроени спрямо песоналните Ви предпочитания. Ценителите на растенията използват това например за допълнително предварително напояване, което подготвя почвата и корените за последващото, основно напояване. Това подобрява абсорбирането на водата и растежа на растението.

 

Адаптиране към климатичните условия

Ако климатичните условия се променят, времето за напояване може да се намали централно в стъпки от 10% или напояването може да бъде спряно ако времето се влоши за 1 до 7 дни.

 

Функция ‘Напояване сега’

Ако напояването трябва да се стартира веднага, това може да бъде ръчно активирано без премахване на уреда от крана или промяна на настройките.

 

‘Спиране за сигурност’ технология

Компютърът за вода работи надеждно заради технологията ‘Спиране за сигурност". Ако енергийните нива на батерията са прекалено ниски за да се контролира напълно поливния процес, тогава той няма да бъде започнат.Индикатора на нивото на батерията в дисплея също ви показва кога батерията трябва да бъде заменена.

 

Напояване на няколко градински зони

В комбинация с автоматичния воден разпределител на Gardena (Art. No. 1197), до шест различни свързани уреда може да им се контролира индивидуално времето за работа.

 

Водоспестяваща функция

При връзката със сензора за влага на почвата на GARDENA, автоматичното напояване не се активира ако влажността на почвата е достатъчна. Това позволява по-добро напояване за растенията и водоспестяващо напояване.

Доставка

Вземете безплатна доставка за поръчки над 1000 лева и до 20kg в рамките на 5 дни за всички налични артикули!

Доставката се извършва с куриерска фирма до желан от Вас адрес или офис на куриерската фирма.

Произход и Гаранция

Всички предлагани от нас продукти са от доказани производители и имат гаранция от 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица и при професионално ползване.  При възникнал проблем или допълнителни въпроси, моля свържете се с нас чрез email: info@kanara7.eu или чрез контактната форма.

Подобни продукти
Компютър GARDENA Flex

Идеален за напояване на саксийни растения със система за капково на появане С комютъра за вода GARDENА Flex, напояването на балкони, покривни тераси или веранди може да бъде гъвкаво и лесно контролир

Цена: 109,99 лв. 104,49 лв.
Компютър GARDENA Select

Гъвкаво автоматични напояване благодарение на 3 индивидуални графика за поливане С компютъра за вода GARDENA Water Control, напояването може да бъде гъвкаво и индивидулно планирано. Компютъра се зах

Цена: 126,03 лв. 119,73 лв.
GARDENA Маркуч Classic 15 м, 1/2"

Устойчивият на налягане маркуч Classic на GARDENA, който запазва формата си благодарение на висококачествено текстилно подсилване, не съдържа вредни вещества (фталати, използвани за подобряване пласти

Цена: 39,78 лв. 37,79 лв.
GARDENA Маркуч Classic 18 м, 1/2"

Устойчивият на налягане маркуч Classic на GARDENA, който запазва формата си благодарение на висококачествено текстилно подсилване, не съдържа вредни вещества (фталати, използвани за подобряване пласти

Цена: 45,28 лв. 43,02 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане