Компютър GARDENA Flex

109,99 лв. 104,49 лв.
  • Марка: GARDENA
  • Кат. номер: 967927401 / 1890-29
+ -
Цена: 104,49 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Идеален за напояване на саксийни растения със система за капково на появане

С комютъра за вода GARDENА Flex, напояването на балкони, покривни тераси или веранди може да бъде гъвкаво и лесно контролирано по автоматичен начин.Компютъра се захранва от батерия; може да свързан директно към крана и да се управлява лесно от иновативен, външен, въртящ се елемент за избор на данни и бутон за потвърждаване. LC дисплея показва всички функции с един поглед. Непромокаемият работтен уред може да бъде премахнат. С компютъра за вода Flex, периодите време за поливане могат да бъдат нагласени на цикли от секунди, което ги прави идеални за използване със система за капково напояване.Възможно е компютърът да се комбинира със сензора за влажност на почвата на GARDENA.

Настройки на напояването:

Продължителност на напояването - 1sec до 99 min и                                                                                          Честота на напояването -  на всеки 4/6/8/12/24/48/72 часа

Характеристики
Подробно описание
Доставка
Произход и Гаранция
Характеристики
Категория
Компютри за вода
Захранване
1 х 9V алкална батерия(не е включена)
Връзка за сензор
Да
Минимално работно налягане, bar
0.5
Максимално работно налягане, bar
12
Резба
За кранове с резба 26,5 mm (G 3/4) и 33,3 mm (G1)
Подробно описание

Най-високо качество на продукта

Качествените продукти на GARDENA, произведени в Германия, са продукти с надеждни резултати, издържливост и непрекъснати иновации.

 

Автоматично и времеспестяващо напояване

Използвайки компютъра за вода на GARDENA Water Control, вашата градина може да бъде надеждно и удобно поливана – дори когато не сте си вкъщи. Сдобивате се с повече свободно време, имате зелена, тучна морава и също красиви, здрави растения. Ако автоматичната поливна система е стартирана през ранните сутрешни часове или вечери, се изпарява по-малко вода. Това спестява пари и осигурява целево и оптимизирано напояване.

 

Лесно боравене

Настройките на компютъра за вода се ползват лесно посредством иновативния, външен въртящ се елемент за избор на данни и бутон за потвърждение, които управлявате просто чрез натискане и завъртане.С един поглед върху LC дисплея може да видите всичките настройки. Водоустойчивата част може да бъде премахната за да се извършат настройките. Благодарение на опцията заключване на ключа, може да избегнете разместване на настройките причинено от невнимание.

 

Автоматично напояване за вашия балкон или веранда

Благодарение на допулнително скъсеното времетраене на напояването на секунди, и възможността за активиране на до 6 пъти на ден, компютърът за вода е идеален за употреба със системата за капково напояване , за растения в саксии и корита на балкона или верандата. Поради ограниченото количество почва в саксиите, те могат да буферират ограничено колиюество вода и затова се нуждаят от чести, малки количества.

 

Функция ‘Напояване сега’

Ако напояването трябва да се стартира веднага, това може да бъде ръчно активирано без премахване на уреда от крана или промяна на настройките.

 

‘Спиране за сигурност’ технология

Компютърът за вода работи надеждно заради технологията ‘Спиране за сигурност". Ако енергийните нива на батерията са прекалено ниски за да се контролира напълно поливния процес, тогава той няма да бъде започнат.Индикатора на нивото на батерията в дисплея също ви показва кога батерията трябва да бъде заменена.

 

Водоспестяваща функция

При връзката със сензора за влага на почвата на GARDENA, автоматичното напояване не се активира ако влажността на почвата е достатъчна. Това позволява по-добро напояване за растенията и водоспестяващо напояване.

Доставка

Вземете безплатна доставка за поръчки над 1000 лева и до 20kg в рамките на 5 дни за всички налични артикули!

Доставката се извършва с куриерска фирма до желан от Вас адрес или офис на куриерската фирма.

Произход и Гаранция

Всички предлагани от нас продукти са от доказани производители и имат гаранция от 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица и при професионално ползване.  При възникнал проблем или допълнителни въпроси, моля свържете се с нас чрез email: info@kanara7.eu или чрез контактната форма.

Подобни продукти
Компютър GARDENA Select

Гъвкаво автоматични напояване благодарение на 3 индивидуални графика за поливане С компютъра за вода GARDENA Water Control, напояването може да бъде гъвкаво и индивидулно планирано. Компютъра се зах

Цена: 126,03 лв. 119,73 лв.
Компютър GARDENA Master

Гъвкаво автоматични напояване благодарение на 6 индивидуални графика за поливане С компютъра за вода GARDENA Master, напояването може да бъде гъвкаво и индивидулно планирано. Могат да бъдат създаден

Цена: 234,03 лв. 222,33 лв.
GARDENA Маркуч Classic 15 м, 1/2"

Устойчивият на налягане маркуч Classic на GARDENA, който запазва формата си благодарение на висококачествено текстилно подсилване, не съдържа вредни вещества (фталати, използвани за подобряване пласти

Цена: 39,78 лв. 37,79 лв.
GARDENA Маркуч Classic 18 м, 1/2"

Устойчивият на налягане маркуч Classic на GARDENA, който запазва формата си благодарение на висококачествено текстилно подсилване, не съдържа вредни вещества (фталати, използвани за подобряване пласти

Цена: 45,28 лв. 43,02 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане