Градински трактори

Градински трактори

Контрол и многофункционалност

Задвижването на градинските трактори Husqvarna се контролира с педали, така че двете ви ръце остават свободни за шофиране. Това осигурява комфорт, надеждно управление и безопасност, независимо къде се намирате и пред каква морава се изправяте. С възможността за косене по три различни метода – събиране, мулчиране (BioClip) или странично изхвърляне – резултатите са отлични всеки път.

Храстите и дърветата също не са проблем. Благодарение на уникалната кормилна технология, косенето около препятствия винаги е лесно. В резултат на превъзходната маневреност, работата става по-ефективна, а неокосените площи по-малко.

 

Ежедневни грижи за доброто състояние на градината

Тракторите Husqvarna се поддържат лесно. Ножовете им се сменят бързо и безопасно, без нужда от инструменти, а с остри ножове тревата става по-гъста и по-зелена. За още по-голяма здравина и устойчивост на корозия, косилните апарати са подсилени и имат прахово покритие. Казано на кратко – експлоатационният им живот е по-дълъг.

Филтри
Марки
Категория
Подреди по
Градински Трактор Husqvarna TC 138L

Градински трактор за домашна употреба Husqvarna TC 138L е лесен за управление трактор, идеален за собственици на домове с малки и средни по размер градини. Резултатите от косенето са чиста морава

Цена: 5 871,00 лв. 5 577,00 лв.