GARDENA Sileno City 500 m2 Smart System

2 800,00 лв. 2 660,00 лв.
  • Марка: GARDENA
  • Кат. номер: 967950907 / 19200-32
+ -
Цена: 2 660,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Комплект, предназначен за напълно автоматична и гъвкава грижа за тревата, без прекомерно поливане с помощта на GARDENA Smart App

 

Началния комплект на GARDENA smart system съдържа всички необходими компоненти за префектна и напълно автоматична грижа за тревата и ефективно управление на поливната система във вашата градина. Smart Компютъра за вода и Smart сензора автоматично управляват напояването на вашата градина и осигуряват гъвкаво напояване на растенията според индивидуалните им нужди. Графика за напояване може да бъде променян чрез приложението GARDENA smart и  да бъде съобразен с времето за косене на роботизираната косачка smart SILENO. Smart сензора измерва влагата в почвата, като по този начин растенията се напояват само, когато наистина имат нужда. Със системата SensorCut, роботизираната косачка GARDENA smart SILENO city коси вашата морава прецизно и надежно и е толкова тиха, че трудно ще я чуете. По този начин може да се насладите на свободното си време  и да имате перфектна морава. Роботизираната косачка Smart SILENO city е подходяща за градини с площ до 500 кв.метра. Може да работи при максимален наклон до 35%, като се спрявя с тесни коридори и пасажи без никакви проблеми. По време на инсталацията, асистента ви направлява през менютата за индивидуална настройка на косенете и напояването. Smart Gateway осигурява централна мрежа, като създава интернет връзка с наличния рутер. Smart Gateway може да се нарече ядрото на Smart системата, като осигурява безжична комуникация в мрежа между всички устройства от серията GARDENA smart system в градината и приложението GARDENA smart. Smart сензора и Smart компютъра за вода работят съответно с две и три алкални батерии AA 1.5 V (не са включени в комплекта).

 

Безплатна доставка
Free shipping
Характеристики
Подробно описание
Доставка
Произход и Гаранция
Характеристики
Категория
Роботизирани косачки
Работна площ, m² ±20%
500
Метод на зареждане
Автоматично
Максимален наклон в работната зона, %
35
Максимален наклон в края терена, %
10
Контрол чрез смартфон
GARDENA smart system App
Тип дисплей
MonoChrome Graphical Дисплей, 2,1"
Таймер и график
Да
Тип ръкохватка
Интегрирана, Ергономична
Обновяване на софтуер
Чрез USB
Степен на защита
IPX5
Тип батерия
Li-Ion
Стандартно време за зареждане, min
75
Стандартно време за косене с един заряд, min
65
Косилна система
3 свободно въртящи се ножа
Височина на косене, mm
20-50
Ширина на косене, cm
16
Посока на въртене на ножовете
Двупосочно
Звукови емисии, dB(A)
57
Аларма
Не
PIN код
Да
Сензор за повдигане
Да
Сензор за наклон
Да
Кабел за инсталация, включен в комплекта , m
150
Колчета за прихващане на кабела, бр.
200
Тегло, kg
7,3
Гаранция, месеци
24 месеца
Призход
Германия
CE сертификат
Да
Подробно описание

Никога не оставяйте градината си без контрол

Използвайки безплатното интелигентно приложение GARDENA за iOS, Android и Web, винаги имате контрол върху градината си - независимо къде се намирате. Само с няколко докосвания, приложението ви показва цялата необходима информация и адаптира всички настройки за вашата градинска работа. Удобни и практични.

 

Стабилна и сигурна връзка

Силни антени при смарт компютъра и сензора гаранитират безжична връзка към смарт гейтуея дори при големи градини и също и продължителната комуникация със смарт приложението на GARDENA. Смарт гейтуея прави възможна безжичната комуникация между всичките смарт уреди на Gardena и смарт приложението. Двете интегрирани антени осигуряват стабилна и сигурна връзка дори при големи градини.

 

Обновяващи се измервания

Smart сензора измерва влажността на почвата, околната температура и интензитета на светлината във вашата градина и периодично изпраща информацията към приложението GARDENA smart.

 

Грижа за моравата с максимално удобство

Вдигнете си краката и се насладете на градината си! Роботизираната косачка GARDENA smart SILENO city ще се справи с косенето на тревните площи. Подходяща e за градини до 500 m², като лесно се справя със сложни форми, като тесни пасажи и наклони до 35%. Окосените финни тревички остават в почвата като осигуряват естествено наторяване. Което е предпоставка за добър растеж и спестяване на време, което може да отделите за себи си и семейството.

 

Надеждно напояване

смарт компютъра за вода надеждно контролира напояването на вашите растения всеки ден, дори когато не сте си вкъщи.Изпробваната и тествана клапанна технология осигурява силна връзка между смарт компютъра за вода, водната връзка и всички свързани уреди.

Доставка

Вземете безплатна доставка за поръчки над 1000 лева и до 20kg в рамките на 5 дни за всички налични артикули!

Доставката се извършва с куриерска фирма до желан от Вас адрес или офис на куриерската фирма.

Произход и Гаранция

Всички предлагани от нас продукти са от доказани производители и имат гаранция от 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица и при професионално ползване.  При възникнал проблем или допълнителни въпроси, моля свържете се с нас чрез email: info@kanara7.eu или чрез контактната форма.

Подобни продукти
GARDENA Sileno City 250 m2 Роботизирана косачка

Грижата за тревните площи може да бъде съвсем лесна, дори в малките градски дворове! С помощта на системите SensorCut роботизираната косачка GARDENA SILENO city коси вашите тревни площи прецизно и над

Цена: 1 844,05 лв. 1 751,85 лв.
GARDENA Sileno City 500 m2 Роботизирана косачка

Грижата за тревните площи може да бъде съвсем лесна, дори в малките градски дворове! С помощта на системите SensorCut роботизираната косачка GARDENA SILENO city коси вашите тревни площи прецизно и над

Цена: 2 232,72 лв. 2 121,08 лв.
SILENO minimo 500 m², Роботизирана косачка

Мощната роботизирана косачка за градини със среден размер Тих, многофункционален и интелигентен помощник за малката градина - това е роботизираната косачка SILENO minimo, 500 m² от GARDENA.

Цена: 1 674,28 лв. 1 590,57 лв.
SILENO minimo 250 m², Роботизирана косачка

Мощната роботизирана косачка за градини със среден размер Тих, многофункционален и интелигентен помощник за малката градина - това е роботизираната косачка SILENO minimo, 250 m² от GARDENA.

Цена: 1 450,89 лв. 1 378,35 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане