GARDENA Начален комплект за саксии М

108,10 лв. 102,70 лв.
  • Марка: GARDENA
  • Кат. номер: 967039401 / 13001-20
+ -
Цена: 102,70 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Икономично поливане без нужда от поддръжка

Капковото напояване GARDENA Micro-Drip-System Starter Set Plant Pots M съдържа всичко от което се нуждаете. Редуциращия вентил се свързва към крана на чешмата с помощта на маркуч. Саксиите са надеждно и индивидуално напоявани чрез специални тръби и капкообразуватели.( до 7 саксии и 3 сандъчета)
 
Комплекта включва:
1 Редуцил вентил 1000
15 m свързваща тръба
10 m захранваща тръба
7 Регулируеми крайни капкообразуватели
9 Редови капкообразуватели
10 Редуцирачи Т- връзки
4 Тапи
25 Колчета
1 Почистваща игла
Подробно описание
Доставка
Произход и Гаранция
Подробно описание

Най-високо качество на продукта

Качествените продукти на GARDENA, произведени в Германия, са продукти с надеждни резултати, издържливост и непрекъснати иновации.

 

Икономично напояване

Количеството вода за всяко разстение може да бъде точно дозирано с помощта на системата за напояване. Това ни осигурява индивидуално, икономично и прецизно напояване според изискванията на разстенията.

 

Веднага готова за употреба

Системата за капково напояване GARDENA Micro-Drip-System Starter Set Plant Pots S включва всички неоходими компоненти за икономично поливане на саксии или лехи. Комплектът може да бъде удължен за да покрие 5 саксии чрез системата за капково напояване Micro-Drip, и може да бъде управляван автоматично чрез Компютрите за напояване на GARDENA.

 

Гъвкава и лесна употреба

Патентованата технология за свързване “Quick & Easy” осигурява лесно сглобяване на поливната система както и сигурна и надеждна връзка между тръбите.

Доставка

Вземете безплатна доставка за поръчки над 1000 лева и до 20kg в рамките на 5 дни за всички налични артикули!

Доставката се извършва с куриерска фирма до желан от Вас адрес или офис на куриерската фирма.

Произход и Гаранция

Всички предлагани от нас продукти са от доказани производители и имат гаранция от 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица и при професионално ползване.  При възникнал проблем или допълнителни въпроси, моля свържете се с нас чрез email: info@kanara7.eu или чрез контактната форма.

Подобни продукти
Kомплект за водна мъгла GARDENA

Гъвкава система с дюзи за водна мъгла за разхлаждане Комплектът за охлаждане с водна мъгла GARDENA ви разхлажда на открито в горещите дни. Системата с дюзи за водна мъгла се окачва лесно към градин

Цена: 105,67 лв. 100,39 лв.
GARDENA Начален комплект за редици растения L

Икономично поливане без нужда от поддръжка Капковата система за редица растения GARDENA Micro-Drip-System Starter Set Planted Rows L се използва за удобно и икономично поливане на редове с растени

Цена: 135,25 лв. 128,49 лв.
GARDENA Начален комплект за насаждения

Икономично напояване без нужда от поддръжка Капковата система за напояване GARDENA Micro-Drip-System Starter Set Planted Areas се използва за удобно напояване на цветни и зеленчукови лехи и е идеал

Цена: 123,92 лв. 117,72 лв.
Начален комплект за саксии GARDENA S

Удобно поливане на саксии Комплект, който включва нужните аксесоари за напояване, без компютър за вода, за 5 саксии. С възможност за удължаване, за напояване на до 15 саксии. Kомплекта включ

Цена: 45,31 лв. 43,04 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане