Помпа с електронен пресостат GARDENA Premium 6000/6E LCD

715,00 лв.
  • Марка: GARDENA
  • Кат. номер: 967296501 / 1760-20
+ -
Цена: 715,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

С помпите с електронен пресостат можете да спестите пари и да защитите околната среда: Използвайте дъждовната вода или вода от кладенец, за да напоявате градината си или да я използвате в домакинството на вашата къща. Вградената електроника автоматично активира тази здрава епомпите с електронен пресостат, когато е необходима вода, и след това я изключева отново.
Компактната помпите с електронен пресостат GARDENA Premium 6000 / 6E LCD с  иноксов корпус на помпата, изработен от висококачествена неръждаема стомана, номинална мощност от 1300 W, максимален капацитет за доставка от 6000 l / h и макс. налягане от 5,5 бара е изключително подходяща както за мобилна, така и за стационарна употреба - навсякъде, където имате нужда.
Работата е проста, безпроблемна и удобна. Благодарение на ергономичната дръжка за носене можете лесно да транспортирате помпата, да я пуснете в действие с едно натискане на бутон и да използвате многобройните й функции. Причината за това бързо, безпроблемно пускане в експлоатация: Иновативният интегриран възвратен клапан гарантира бързо засмукване!
Ако съществува риск от замръзване, помпата с електронен просостат може просто да се изпразни чрез винта за източване на вода.

Практично: QR кодът на помпата ви води до по-подробна информация и ви позволява да видите видеоклип за предимствата и предимствата на електронните помпи под налягане. Освен това можете да преглеждате видеоклипове за безпроблемно пускане в експлоатация и за това как правилно да поставите устройството си в хранилище и да получите ценни съвети за проблеми със засмукването. По този начин вие сте изчерпателно информирани за продължителната и безаварийна работа на вашата електронна помпа за налягане.

Характеристики
Подробно описание
Доставка
Произход и Гаранция
Характеристики
Категория
Помпи с електронен пресостат
Номинална мощност
1300 W
Максимален дебит
6000 l/h
Максимално налягане
5.5 bar
Максимална дълбочина на засмукване
8 m
Максимална височина на изпомпване
55 m
Дължина на захранващия кабел
1.5 m
Клас на защита
IPX4
Подробно описание

40 месеца гаранция за помпи

* GARDENA предлага гаранционен период от 40 месеца за този продукт. Трябва да регистрирате продукта на https://www.gardena.com/bg/poddrajka/registracia-garancija/registracia-pompi/ до 3 месеца от датата на покупката. За детайлните условия на гаранцията погледнете приложеното ръководство за експлоатация или онлайн на https://www.gardena.com/bg/garancija/. Тази гаранция не засяга вашите юридически гаранционни искания.

 

Икономична и ефективна

Интелигентната електроника активира помпата при необходимост и след това автоматично я изключва отново. Напълно автоматичено, енергоспестяващо и удобно.

 

Водоизолиран корпус

Практична за напояване на градината: помпата може да стои навън, без да се повреди през целия сезон на открито поради водоизолирания корпус.

 

Мултифункционална

Двата изхода от напорната страна правят възможно свързването на две устройства едновременно. Специална програма за работа с малко количество вода осигурява безпроблемната работа и на най-малките количества вода за доставка, например за модерни перални машини или системи за капково напояване. Функция за безопасност при работа на сухо предпазва помпата от повреда поради липса на свежа вода.

 

Оптимална работа на помпата

Вграденият възвратен клапан в помпата гарантира лесно боравене и бързо пускане в експлоатация. Оптимизираният процес на засмукване гарантира, че водата може да се изпомпва от дълбочина до осем метра само за няколко секунди. Помпата е идеалното решение за големи къщи и градини.

 

Пълно управление чрез LC дисплей

Големия LC дисплей осигурява информация за всички функции на помпата като налягане и дебит. Информацията за всички неизправности и тяхното отстраняване също може да бъде прочетена.

 

Ниски нива на шум при работа

Гумените крака гарантират, че помпата е стабилна и работи с минимални нива на шум и вибрации.

Доставка

Вземете безплатна доставка за поръчки над 1000 лева и до 20kg в рамките на 5 дни за всички налични артикули!

Доставката се извършва с куриерска фирма до желан от Вас адрес или офис на куриерската фирма.

Произход и Гаранция

Всички предлагани от нас продукти са от доказани производители и имат гаранция от 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица и при професионално ползване.  При възникнал проблем или допълнителни въпроси, моля свържете се с нас чрез email: info@kanara7.eu или чрез контактната форма.

Подобни продукти
Градинска помпа GARDENA Classic 3500/4, комплект

Компактната градинска помпа GARDENA 3500/4 е оптималният стартов модел и може да се използва за многобройни приложения. Благодарение на високата си смукателна мощност и изходно налягане помпата е идеа

Цена: 285,00 лв.
Градинска помпа GARDENA Classic 3500/4

Компактната градинска помпа GARDENA 3500/4 е оптималният стартов модел и може да се използва за многобройни приложения. Благодарение на високата си смукателна мощност и изходно налягане помпата е идеа

Цена: 210,00 лв.
Градинска помпаGARDENA Classic 3000/4

Компактната градинска помпа GARDENA 3000/4 е оптималният стартов модел и може да се използва за многобройни приложения. Благодарение на високата си смукателна мощност и изходно налягане помпата е идеа

Цена: 165,00 лв.
Градинска Помпа GARDENA 3600/4

Компактната и издръжлива градинска помпа GARDENA 3600/4 е високоефективна и е проектирана за широка употреба в градината ви. С тази помпа можете да поливате растенията, да повишавате налягането на вод

Цена: 175,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
***TBI***
Купи на изплащане