GARDENA Начален комплект за насаждения

123,92 лв. 117,72 лв.
  • Марка: GARDENA
  • Кат. номер: 967040701 / 13015-20
+ -
Цена: 117,72 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Икономично напояване без нужда от поддръжка

Капковата система за напояване GARDENA Micro-Drip-System Starter Set Planted Areas се използва за удобно напояване на цветни и зеленчукови лехи и е идеален за кратки вегетационни периоди в зеленчуковите лехи. Редуцил вентила е свързан към крана на чешмата с помощта на маркуч. Растенията се поливат внимателно чрез тръбната система и дюзи с възможност за регулиране на изходния ъгъл на водата. За лехи до 40 m².
 
Комплекта включва:
1 Редуцил вентил 1000
25 m свързваща тръба
4 Дюзи с ъгъл 90°
1 Дюза с ъгъл 360°
2 L-свързващо звено
1 4-пътно свързващо звено
5 Водача за тръби
5 Удължаващи тръби за дюзите
5 Управляващи клапана
3 Тапи
10 Колчета
1 Инструмент за инсталация
Подробно описание
Доставка
Произход и Гаранция
Подробно описание

Най-високо качество на продукта

Качествените продукти на GARDENA, произведени в Германия, са продукти с надеждни резултати, издържливост и непрекъснати иновации.

 

Максиламно удобство за приложение

Дюзите с различните им изходни ъгли могат да бъдат регулирани и във височина с помощта на удължаващи тръби и в ширина чрез управляващите клапани. По този начин, те могат да бъдат индивидуално настойвани според състоянието на лехата, както ида бъдат частично спирани, когато се извършва работа в лехата и напояването би ни поппречило.

 

Ведна готова за употреба

Системата за капково напояване Начален комплект за насаждения на GARDENA съдържа основните компоненти за икономично и внимателно напояване на цветя и зеленчукови лехи. Комплекта може да бъде удължен споредд нуждите и изискванията ви с помощта на продуктите на GARDENA от категория Капково напояване. Може да автоматизирате напояването, като свържете и GARDENA Компютър за напояване.

 

Гъвкава и лесна инсталация

С патентованата технология за свързване “Quick & Easy” инсталацията е изключително лесна и бърза, гарантираща здрави и сигурни свързвания на тръбите.

Доставка

Вземете безплатна доставка за поръчки над 1000 лева и до 20kg в рамките на 5 дни за всички налични артикули!

Доставката се извършва с куриерска фирма до желан от Вас адрес или офис на куриерската фирма.

Произход и Гаранция

Всички предлагани от нас продукти са от доказани производители и имат гаранция от 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица и при професионално ползване.  При възникнал проблем или допълнителни въпроси, моля свържете се с нас чрез email: info@kanara7.eu или чрез контактната форма.

Подобни продукти
GARDENA Начален комплект за саксии М

Икономично поливане без нужда от поддръжка Капковото напояване GARDENA Micro-Drip-System Starter Set Plant Pots M съдържа всичко от което се нуждаете. Редуциращия вентил се свързва към крана на ч

Цена: 108,10 лв. 102,70 лв.
Kомплект за водна мъгла GARDENA

Гъвкава система с дюзи за водна мъгла за разхлаждане Комплектът за охлаждане с водна мъгла GARDENA ви разхлажда на открито в горещите дни. Системата с дюзи за водна мъгла се окачва лесно към градин

Цена: 105,67 лв. 100,39 лв.
GARDENA Начален комплект за редици растения L

Икономично поливане без нужда от поддръжка Капковата система за редица растения GARDENA Micro-Drip-System Starter Set Planted Rows L се използва за удобно и икономично поливане на редове с растени

Цена: 135,25 лв. 128,49 лв.
Начален комплект за саксии GARDENA S

Удобно поливане на саксии Комплект, който включва нужните аксесоари за напояване, без компютър за вода, за 5 саксии. С възможност за удължаване, за напояване на до 15 саксии. Kомплекта включ

Цена: 45,31 лв. 43,04 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане