Дренажна помпа за мръсна вода GARDENA Comfort 8500 AQUASENSOR

299,00 лв.
  • Марка: GARDENA
  • Кат. номер: 900956801 / 1797-20
+ -
Цена: 299,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Ако искате да изпомпвате бързо и мощно, тогава дренажната помпа за мръсна вода GARDENA Comfort 8500 AQUASENSOR е точната помпа за вас - най- вече ако ще изпомпвате мръсна вода. С вградената функция на aquasensor, помпата може автоматично да се включва при ниво на водата от 65mm и бързо да отстрани ненужната вода. По този начин по- големи щети причинени от наводняване са елиминирани. Нивото на водата, за включване и изключване на помпата, може да бъде настройвано според вашите нужди.
За дренажната помпа за мръсна вода GARDENA Comfort 8500 AQUASENSOR дори и тесните отвори и зони не са проблем, благодарение на компактния дизайн на помпата. Помпата лесно може да изпомпва замърсена вода с частици до 30mm  в диаметър. Здравия капак е изработен от подсилена с фибростъкло пластмаса, перка с минимално износване и ниски нива на шум, еллектродвигател без нужда от поддръжка с термозащоита от претоварване гарантират дълга употреба на помпата. Компактната  и надеждна помпа има 10m захранващ кабел позволяващ универсална употреба- дори и на големи дълбочини.
Благодарение на универсалната свръзка, към помпата могат да бъдат свързвани маркучи с диаметри 13 мм (1/2 "), 16 мм (5/8 "), 19 мм (3/4 "), 25 мм (1 ") и 38 мм (11/2 ").

Характеристики
Подробно описание
Доставка
Произход и Гаранция
Характеристики
Номинална мощност
380 W
Максимален дебит
8300 l/h
Максимално налягане
0.6 bar
Максимална височина на изпомпване
6 m
Максимална дълбочина на потапяне
7 m
Дължина на захранващия кабел
10 m
Клас на защита
IPX8
Подробно описание

40 месеца гаранция за помпи

* GARDENA предлага гаранционен период от 40 месеца за този продукт. Трябва да регистрирате продукта на https://www.gardena.com/bg/poddrajka/registracia-garancija/registracia-pompi/ до 3 месеца от датата на покупката. За детайлните условия на гаранцията погледнете приложеното ръководство за експлоатация или онлайн на https://www.gardena.com/bg/garancija/. Тази гаранция не засяга вашите юридически гаранционни искания.

 

Здравина и мощност при употреба

Помпата за мръсна вода има многобройни приложения и може да прехвърля или източва мръсна вода съдържаща частици с диаметър до 30 mm.

 

Автоматичен режим на работа

С функцията aquasensor на GARDENA, помпата автоматично се включва при ниво на водата от 65mm. Нивото на водата, което трябва да бъде достигнато за изключване на помпата може да се настройва според нуждите ви, благодарение на двата независими сензора.

 

Постоянен ръчен режим на работа

Благодарение на индивидуално регулируемите сензори за включване и изключване е възможна също и работа в ръчен режим.

 

Безпроблемна употреба

Здравият корпус, направен от висококачествена пластмаса, подсилена с фибростъкло, износоустойчивата засмукваща турбина и почти безшумният, оборудван с работен кондензатор и защита от прегряване двигател, който практически не се нуждае от поддръжка, гарантират дългия живот на помпата.

 

Индивидуално свързване

Благодарение на универсалното свързване могат да се използват маркучи с диаметър от 13 мм (1/2") до 38 мм (1 1/2").

Доставка

Вземете безплатна доставка за поръчки над 1000 лева и до 20kg в рамките на 5 дни за всички налични артикули!

Доставката се извършва с куриерска фирма до желан от Вас адрес или офис на куриерската фирма.

Произход и Гаранция

Всички предлагани от нас продукти са от доказани производители и имат гаранция от 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица и при професионално ползване.  При възникнал проблем или допълнителни въпроси, моля свържете се с нас чрез email: info@kanara7.eu или чрез контактната форма.

Подобни продукти
Градинска Помпа GARDENA 3600/4

Компактната и издръжлива градинска помпа GARDENA 3600/4 е високоефективна и е проектирана за широка употреба в градината ви. С тази помпа можете да поливате растенията, да повишавате налягането на вод

Цена: 175,00 лв.
Градинска помпаGARDENA Classic 3000/4

Компактната градинска помпа GARDENA 3000/4 е оптималният стартов модел и може да се използва за многобройни приложения. Благодарение на високата си смукателна мощност и изходно налягане помпата е идеа

Цена: 165,00 лв.
Градинска помпа GARDENA Classic 3500/4

Компактната градинска помпа GARDENA 3500/4 е оптималният стартов модел и може да се използва за многобройни приложения. Благодарение на високата си смукателна мощност и изходно налягане помпата е идеа

Цена: 210,00 лв.
Градинска помпа GARDENA Classic 3500/4, комплект

Компактната градинска помпа GARDENA 3500/4 е оптималният стартов модел и може да се използва за многобройни приложения. Благодарение на високата си смукателна мощност и изходно налягане помпата е идеа

Цена: 285,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
***TBI***
Купи на изплащане