За нас

За нас

 

Канара 7 ЕООД е официален представител на Husqvarna за България. Дългогодишният ни опит в Хускварна ни помага да обслужваме клиентите с лекота и удоволствие.

 

Ние предлагаме Гаранционно и извънгаранционно обслужване. Поддръжка на всички продукти с марка Husqvarna, Gardena, McCulloch, Partner и Flymo. Базата ни разполага с професионални инструменти за лесно обслужване и диагностика на продуктите. Професионални заточващи апарати за всички видове вериги (за моторни триони) и ножове (за косачки, моторни коси и храсторези), както и стенд за тестване на хидрофорни уредби и водни помпи. Сервизният техник е с петнадесет годишен опит в сферата на Хускварна. Сервиза дава два месеца гаранция на обслуженият продукт, при условие, че са подменени всички негодни за употреба части, според сервизният техник и спазване на инструкцията за правилна експлоатациа на продукта.

Ние можем да изградим безплатен план на поливна система, при условие, че закупите продуктите, нужни за изграждането, от нас.

Всички цени, спецификации и снимки, в нашият онлайн магазин, могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС. 

 

Благодарим Ви, че избрахте Канара 7 ЕООД.